luni, 19 iulie 2010

Frustrările socâtelui EmiLAŞ

Şoricelul EmiLAŞ încă din anul 2006 şi-a arătat invidia faţă de cei care au reuşit în viaţă. Fie că se numeau Vancea, Candidatu, Grigoruţă, Popescu, Stoica, Calotă, ş.a.m.d, şocâtele nostru a încercat în instanţă să le anuleze concursul.

S-a plâns în stânga şi în dreapta începând cu Şerban, exdirectorul general al ANP. Văzând că inclusiv instanţa nu îi dă câştig de cauză, a avut un şoc. În prezent aşa cum recunoaşte celor apropiaţi, are probleme medicale. Ia pastile cu pumnul şi îi urăşte pe cei care, în opinia sa, au reuşit în viaţă.

Şi ... le face chei profitând de funcţia de ofiţer informaţii clasificate şi de promisiunea unora din şefi, că, de va reuşi să schimbe unul din ofiţerii de la pază, îi vor da acea funcţie. Şi, pupă la greu, în funduleţ şefimea.

Mai jos aveţi hârtia adresată ANP-ului de către fostul director al Penitenciarului Pelendava, scârbit de pupăturile lui EmiLAŞ în partea dorsală, pupături ce-i provocaseră iritaţii dureroase.

Mai mult de atât, după eşecul din 2006 şi-a făcut propriul sindicat şi, frustrat, a început războiul propriu cu toţi cei aflaţi în dizgraţia şefilor din unitate, doar, doar, unul din aceştia îl va răsplăti cu vreun ciolan.

În materialul de mai jos se vede clar cum încearcă să lovească în foştii lui şefi de la tehnic şi de la logistică, invidios că aceştia pot participa la concurs. În prezent îi pupă în funduleţ, indiferent că le zice Vancea, Grigoruţă sau Candidatu, aceştia neştiind parşivenia care-l caracterizează precum şi răutatea morbidă din trecut şi cea mascată din prezent.

Solicitare Pelendava

2 comentarii:

  1. omul acesta a lucrat in domeniul economic si nu a putut participa la concurs. In prezent exista imputerniciti directori economico-administrativ specializati in inginerie si medicina veterinara. Vi se pare corect?

    RăspundețiȘtergere
  2. Filiş este în concediu medical până la sfârşitul lunii.Astăzi în jurul orelor 11 l-am văzut pe la registrul auto împreună cu Filiş senior.
    Oare cine poate fi acel doctor care să-i dea medical,atât de mult,fără să fie bolnav.
    De ce nu-l controlează nimeni la domiciliu?

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.