joi, 8 iulie 2010

Unde e pisica?

Primit pe adresa redacţiei.


Se spune prin pârnaia de la marginea Craiovei, aia cu terenuri multe şi valoroase, că joia trecută şoricelul EmiLAŞ ar fi fost băgat în Comisia de disciplină de un funcţionăraş public oţărât nevoie mare că, din cauza neglijenţei şi superficialităţii şoricelului în cauză, ar fi la rândul său cercetat de o comisie de disciplină.

În loc să aştepte hotărârea acesteia cu atât mai mult cu cât preşedintele acesteia este un Bobocel un picuţ cam Ghiocel când trece Ciripel pe lângă el, deci cam clar ar fi ieşit imaculat, şoricelul ce se ţine de şicane din spirit de razbunare sindicalist, ar fi trecut pe ... penal.

Şi nu aşa, oricum, l-ar fi atras aici şi pe nelipsitul Prostomel şi pe nea Nelu Ciripel.

Profitând de funcţia sa de ofiţer informaţii clasificate, acesta a pus-o de un abuz în serviciu contra intereselor persoanei. Nu numai atât, acesta, prin hârţoagele scrise, a încălcat şi o grămadă de legi mai mult sau mai puţin europene, art. 5 parag. 3 si 4 si art. 6 parag. 2 din Convenţia Europeana a Drepturilor şi Libertăţilor Fundamentale ale Omului.

La propunerea şoricelului, Prostomel care de abia aştepta o razbunare, a picat iarăşi în plasa ilegalităţilor şi a făcut hârtia.
RECUNOSC !!! Am minţit. Prostomel nu a făcut hârtia, a chemat un agent care, la dictarea lui Prostomel a redactat hârţoaga ... la duşmanul personal al acestuia ... calculatorul. Prostomel în schimb a semnat-o.

Cei 3 au retras accesul la informaţii secrete de serviciu funcţionăraşului în cauză deşi H.G. nr. 781/2002 privind protecţia informaţiilor secrete de serviciu, la art. 8, alin. 1, lit. c spune că retragerea acestui aviz se face atunci când: “deţinătorul autorizaţiei a încălcat reglementările privind protecţia informaţiilor secrete de serviciu” aceştia substituindu-se şi comisiei de disciplină, singura în măsură să stabilească vinovăţia cuiva conform prevederilor din Legea 293/2004, cartea de bază a oricărui lucrător de penitenciar.

Păsămite mai mult ocupat cu munca sindicală decât cu clasificatele, şoricelul preşedinte de sindicat a confundat H.G.urile. H.G.-ul 585 dădea posibilitatea, oricum unui jmecher mult mai mare ca el, să facă oareşice retrageri înainte de o hotărâre a unei comisii de disciplină fiind vorba de documente secrete de stat, cele secrete de serviciu având prevederea menţionată anterior, cu referire strictă la această categorie. Iar funcţionăraşul nostru era cercetat pentru nişte documente din cu totul altă categorie decât cea de secret de serviciu.

P.S. Aştept cu interes ştirile, poate, poate îl văd iar pe Prostomel la tevelizor.

3 comentarii:

  1. Emilaș vrea defapt razbunare,în îndeplinirea atribuţiilor sale de serviciu abuzează de funcția sa prin care produce o vatamare intereselor legale ale unui persoane, asta se numeste coruptie și reprezintă folosirea abuzivă a funcției, în scopul satisfacerii unor interese personale sau de grup...
    Rușine şoricelule aplici la Pelendava legea după bunul tău plac.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu înțeleg ceva, Comisia de Disciplină este cumva formată din: Nelu Ciripel, Prostomel și EmiLAŞ ??????????????????
    Asta e cumva o comisie care ia decizi cu caracter personal asupra subordonaților care nu le cântă în strună, gândind că:,,Ce bine ar fi pentru noi dacă nu ați voi"

    RăspundețiȘtergere
  3. Aici e de fapt bataie intre sindicate. Emilas se razbuna pentru afisele contra lui de acum 2 ani. Javra.

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.