marți, 14 decembrie 2010

DEAia fac aşa

28.09.2010apare pe blog-ul Oltenia Prison articolul Regele neîncoronat la fierului vechi, articol în care se vorbeşte de cel puţin 7 camioane de la Secţia Făcăi şi 5 camioane de la Ferma Leu au luat drumul REMAT-ului din spatele SUCPI. Toate acestea fără să existe o comisie, fără să se întocmească procese-verbale de cântărire, fără ca banii astfel câştigaţi să fie reliefaţi într-o contabilitate. (Sursa: Oltenia Prison)

22.11.2010 – o echipă a Direcţiei Inspecţie Penitenciară soseşte la Penitenciarul Pelendava pentru a efectua cercetarea documentelor din arhiva unităţii din 1999 până în prezent după cum reiese din ultima pagină a Buletinului Informativ, pe luna decembrie, al Administraţiei Nţionale a Penitenciarelor. (Sursa: FSANP)

25.11.2010 – directorul Craioveanu Ion emite prima decizie de când este în funcţie de înfiinţare a unei comisii de evaluare a bunurilor aprobate pentru casare în vederea valorificării, decizia nr. 231/25.11.2010. Procesele-verbale nu au număr, dar mai contează, important este că cifrele sunt ROTUNDE, fără nici măcar un gram în plus sau în minus ??!!

29.11.2010 – importanta cantitate de fier vechi, 350 kg. (n.a. sic!), este dusă de această dată la aproximativ 20 kilometri de penitenciar, la OLTMETAL SA, cu sediul în Podari. De unde se încasează 203 RON, suficienţi probabil pentru motorina consumată cu camionul.

03.12.2010 – directorul Craioveanu Ion, aflat în concediu de odihnă, instituie regula porc pentru favoruri, oferind o mită de 50 de porci pentru angajaţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, printr-o adresă către DEA-ANP. (Sursa: Oltenia Prison)

07.12.2010 – văzând că acţiunea sa anterioară a fost dezavuată, directorul Craioveanu Ion, aflat în concediu de odihnă, comite un abuz semnând hârtii în calitate de director de penitenciar, tot pe baza regulilor porc pentru favoruri, oferind o mită de 50 de porci pentru angajaţii proprii de această dată. (Sursa: Oltenia Prison)

08.12.2010 – Vin favorurile. Dinspre DEA soseşte un centralizator care laudă Penitenciarul Pelendava pentru execuţia bugetară, recte pe Nelu Craioveanu care oricum de la începutul lunii noiembrie se tirase de frica DIP din unitate prin concedii. (Sursa: FSANP)

08.12.2010 – O echipă DEA, teoretic de control, soseşte la Penitenciarul Pelendava pentru a face o mica anchetă după ce, cu câteva zile înainte solicitase o serie de documente scanate. Aceştia vizitează Ferma Leu, fără să se intereseze de povestea celor 3 combine şi un vindrover. 2 combine şi un vindrover au figurat în acte ca fiind al Penitenciarului Pelendava. A 3-a combină era în curtea penitenciarului de câţiva ani rămasă de la beneficiar. Această a 3-a combină şi una din celelalte două, casată acum 3 sau 4 ani au fost duse în 2010 de nea Nelu la REMAT-ul din spatele SUCPI.

Această comisie nu a mai vizitat şi Secţia Făcăi pentru a vedea dacă fierul prezent în pozele de la preluare mai este au ba pe acolo.

Tot aşa cum nu a verificat pe anii 2009-2010 foile de parcurs ale celor două camioane pentru că ar fi observat în acest caz câteva curse interesante dar nejustificate către respectivul REMAT. Iar acum că am scris despre asta durează doar 3-4 ore să se refacă aceste foi de parcurs.

CONCLUZII: le trage fiecare ......


P.S. În articolele următoare vom descrie repercursiunile şi abuzurile la care sunt supuşi cei care au spus adevărul sau sunt bănuiţi a fi colaborat cu lucrătorii DIP cu ocazia recentului control efectuat de aceştia.

Doc 121

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.