marți, 7 decembrie 2010

Penibilul puterii

Dupa miscarea gresita de cumparare de favoruri de la ANP cand Nelu Craioveanu a oferit 50 de porci, acesta a mai facut o prostie, mare cat casa.

Stiind cat de folositoare i-a fost lista semnata sub presiune de mai multi salariati, acesta si-a dat seama ca lipsa traditionalului purcelus, sau macar a unei bucati de carne pe masa de Craciun, il va duce la situatia ca pe o posibila viitoare lista sa fie singurel.

Dupa ce astazi s-a plimbat cam singurel prin unitate, parca ca un dictator cazut in dizgratie, in fuga dupa o popularitate cumparata, acesta a mai facut o mare prostie. In incercare de a se spoi macar cu o bruma de bun simt acesta a dispus intocmirea unei adrese prin care incerca sa cumpere electoratul cu 1/4 de purcelus.

Pentru a da bine, nu i-a ordonat ca de obicei lui Nea Fane, vinovatul de serviciu semnarea acesteia, a semnat chiar domnia sa. Bineinteles a facut greseala omului arogant, sigur, pe el, micul dictator si mosier de tip stalinist. Desi era in concediu, a continuat sa-si conduca afacerea de aceasta data nemaiapeland la Fanica.

SPL spune:

Sunt SPL la Ferma Porcine a Penitenciarului Pelendava de aproape 2 ani. Ma bate vantul stau 12 ore fie ca e zi, fie ca e noapte dupa cume tura. Si vorba cuiva la sedinta de sindicat, a gasit bani pentru tuie, trandafiri si gazoane dar sa ne faca si noua o incapere in care sa ne incalzim ca e a doua iarna de cand cerem asta, zice ca nu are bani.
Acum ne mai si umileste spunand ca nu ne da si noua o bucata de carne de proc. Daca imparti cele 50 de capete de porc la 200 salariati vezi ca ajunge pentru fiecare un sfert de carcasa. Dar, nu domne, nu se poate, le trimite la ANP ca sa dea bine.

4 comentarii:

  1. Cu siguranta , scopul acestei actiuni nu a fost cumpararea electoratului , ci , inchiderea gurii electoratului si realizarea scopului propus" cumpararea de favoruri de la ANP"

    RăspundețiȘtergere
  2. in mod normal ANP ar trebui sa se sesizeze cu privire la acest abuz. Craioveanu era in concediu si nu avea dreptul sa decida asupra bunurilor Penitenciarului Pelendava, nici macar printr-o dispozitie verbala, cu atat mai mult scrisa.
    Cel care trebuia sa ia o astfel de decizie era cel care ii tinea locul, Vancea Stefan.
    Dar ca la noi, la nimenea.

    RăspundețiȘtergere
  3. cainii latra. NELU ...isi adulmeca "porcii"=))))mare om..mare valoare:Dsi parca il vad plimbandu-se prin "lagar" scuipand flegmatic o coaja de samanta obosita... intre gingii(samanta aia fiind singura care ii stie gandurile)

    RăspundețiȘtergere

Reguli pentru postare

1 - Oricine poate comenta articolele publicate pe blog fără a fi nevoie de înregistrare. Comentariile sunt moderate înainte de publicare.

2 - Pentru a putea fi publicate, comentariile trebuie să respecte următoarele condiţii:

•să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri;
•să fie inteligibile;
•să respecte opiniile şi convingerile celorlalți cititori;
•să fie argumentate;
•să nu fie jignitoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale;
•să nu conţină amenințări sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care postează pe blog;
•să nu instige la ură sau discriminări de orice natură;
•să nu fie repetitive, lipsite de sens, sau spam;
•să nu incite la reacţii negative.

3 - Decizia de nepublicare sau de ştergere a unui comentariu este finală şi nu poate fi negociată. Puteţi reveni oricând cu un comentariu care să respecte regulile.